tiistai 25. lokakuuta 2016

5 parasta asiaa I love me -messuilla

RAAKAHERKUT

Koko messujen ehdottoman kohokohdan tarjosi Pure Heron raakaherkkukoju! Sieltä sai loistavaan 5 euron messutarjoushintaan maistaa niin raakasuklaabrownieta kuin valitsemaansa vegaanista jäätelöä. Ei tarvinnut miettiä toista kertaa. Sen sijaa valinnan vaikeutta aiheutti monet houkuttelevan kuuloiset ja näköiset jäätelömaut, joita oli salmiakista suklaaseen ja mintusta mustikkaan. Päädyin kuitenkin nautiskelemaan brownieni banaanikinuskijäätelön kera. Nautinnollisen kokemuksen kruunasi samalla tyynyllä istunut Pekka Hyysalo (kuvatodiste täällä), haha! Käytännössä oltiin siis Peksin kanssa jätskillä!

Ps. Pure Hero myös Helsinkiin kiitos! Koskaan ei ole superfoodit maistuneet niin hyvältä!




KAUNIIT ESILLEPANOT

Joka puolella messualuetta oli todella nättiä ja täytyy myöntää, että kojujen, tuotteiden ja asetelmien määrä pisti pään pyörälle pahemman kerran. Informaatio- ja tarjontatulvaa auttoi hallitsemaan loistava messuappi (josta löytyy kaikki Messukeskuksen messut!), jonka olin ladannut edellisenä iltana ja merkannut siellä kaikki tarjoukset, jotka halusin hyödyntää. Paikanpäällä ei sitten tarvinnut selvitellä tarjontaa ja etsiskellä sokkona oikeita palveluntarjoajia, vaan hankinnat pystyi tekemään jouhevasti ja loppuajan sai keskittyä yleiseen ihailuun ja maistiaisiin.





LUONNONKOSMETIIKAN EDUSTUS

Luonnolliset tuotteet ovat alkaneet kiinnostaa yhä enemmän. Kauhistuttaa ajatella mitä kaikkia kemikaaleja elimistööni päivittäin joutuukaan ja mitkä onkaan niiden vaikutukset pitkällä ajalla. Luonnonkosmetiikkaa ja kasviperäisiä tuotteita tarjoavia yrityksiä onkin alkanut ilmestyä kasvavissa määrin lisäten tietoisuutta ja tarjontaa. Hyvä niin! Messuillaki vastaavia yrityksiä oli edustettuna todella paljon tarjoten kaikkea saippuoista öljyihin ja meikestä ihonhoitotuotteisiin.



INNOVATIIVISET TUOTTEET

Messuilla näki paljon innovatiivisia tuotteita ja brändejä, jotka ovat tuoneet markkinoille jotain uutta ja kekseliästä tai vähintäänkin uuden näkökulman. Lisäksi messuilta oli mahdollista ostaa tuotteita, joita on tähän mennessä tottunut katselemaan lähinnä vain Amerikkalaisilla Instagram-tileillä. Esimerkkejä tällaisista oli aktiivihiilen puhdistaviin (ts. "valkaiseviin") ominaisuuksiin perustuva musta hammastahna sekä pesuharjamaiseen muotoiluun luottava meikkivoidesivellin (jollaisen muuten ostinkin kokeiluun). Sisäisesti nautittavat Roberts Berrie+ terveystuotteet ovat taas uudenlainen tapa nauttia marjaisa annos flavonoideja, vitamiinija ja kuituja sekä lisäksi ihon omaa rakennusainetta kollageenia. Näkyipä messuilla olleen myöskin Wheyheyn haastajana LOHILO proteiinijäätelöt. Kumpikaan niistä ei muuten sytytä mua erikoisemmin, mutta vertailussa LOHILO vie voiton sisältämillään makukokemusta parantavilla kastikkeilla.


TOTUTTUA LAAJEMPI VALIKOIMA

Monilla merkeillä oli messuilla suuret alueet, joissa oli esillä laaja arsenaali merkin tuotteita. Tällaisia olivat mm. kosmetiikan puolelta NYX ja Victoria's Secret. Paikanpäällä oli siis oiva mahdollisuus löytää juuri se tietty tuote haluamassaan sävyssä tai tuoksussa! Lisäksi esimerkiksi kynsituotteita oli joka lähtöön. Mikä ilahdutti mua eniten oli superfoodien yms. terveystuotteiden laaja tarjonta! Tahtoipa sitten lähestulkoon mitä tahansa jauhetta, tablettia, nibsiä, raetta, pulveria tai juomaa, löytyi se messuilta ja yleensä vielä noramaalia alhaisempaan hintaan!





Kiitos ja kumarrus I love me -messuille 2016 mukavasta ja inspiroivasta päivästä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥