keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Hullarit ja urheiluhulluus


Niin nopeasti taas hurahti yksi viikonloppu. Ja taas pari päivää sen lisäksi.. Tarkoitus oli postata heti maanantaina, mutta ongelmaksi on muodostunut, ettei mulla ole oikein aikaa arkena kuvien ottamiseen. Viikonloput on ne ajat kun kerkeän elää ja tehdä asioita. Tästä aasinsilta takaisin viime viikonlopun kuulumisiin.

Kyseessä oli itseasiassa pidennetty viikonloppu, sillä perjantaina mulla oli töistä vapaata. Loistava syy lähteä hullareille, vai mitä? Olin itseasiassa tutustunut kuvastoon etukäteen, eikä silmiin osunut juurikaan mitään ostettavaa. Ei sitä kuitenkaan Hulluilta Päiviltä koskaan tyhjin käsin lähdetä! Niimpä mukaan tarttui pieniä käytännöllisiä ja tarpeellisia hankintoja: ruokaa, sisustustavaroita, astioita ja kosmetiikkaa.



Orkideaa olin tosin kaipaillut olohuoneen piristykseksi jo pidemmän aikaa, niimpä en pitkään miettinyt valkoisen yksilön ostoa, kun sen tarjouksessa näin. Perhoskämmekkä taitaa olla oikea nimi ylläolevalle kukalle, mutta orkidea kuin orkidea. Lisäksi Tildan lelut ja olohuoneen johdot ovat aiheuttaneet päänvaivaa, sillä ne on ollut sullottuna kankaiseen säilytyskoriin, josta ne tosin ovat pilkottaneet epäesteettisesti silmään, niimpä oiva hankinta oli tällainen ohut puinen laatikko. En ole vielä päättänyt maalaanko sen valkoiseksi vai pidänkö puunvärisenä..? Joka tapauksessa oiva säilöpaikka!


Tunnustan olevani muumimukihamstraaja... mutta vain niiden kauniinväristen! Niitä on siunaantunut jonkun verran, mutta joskus olisi kiva juoda kahvia (tai tarjota vieraille) jostain vähän hillitymmästäkin mukista ja olenkin kuolaillut mm. Riviera Maisonin mukien perään. Nyt hulluilta löytyi kuitenkin vähintään yhtä kaunis astiasetti, niimpä ostin parit mukit ja leipälautaset kotiin sen enempiä miettimättä. Tykkään!


Kosmetiikan osalta kokeiluun lähti Four Reasonsin suihkutettava hiuspuuteri, System 4:n hoitosuihke vaurioituneille hiuksille sekä Essien vaaleanpunainen kynsilakka. En ole tuotteita kerennyt vielä kunnolla testaamaan, mutta hiuspuuterista sen verran, että sen antama tuki ei ole kovin vahva (ainekaan verrattuna käyttämääni Osiksen punapurkkiseen hiuspuuteriin), mutta ponnarikampauksiin se riittää hyvin tuoden kuohkeutta. Tyveen suihkuttaminen on muuten paljon miellyttävämpää kuin jauheen ripottelu! Kynsilakkaa testasin myös ja se on kestänyt hyvänä käytössä, mutta on kyllä erikoisen läpikuultavaa ollakseen Essien lakka. Vielä kahden kerroksenkin jälkeen lakka kuultaa reilusti läpi, mutta väri on tosi kauniin hempeä.

Oli muuten vähän nihkeä shoppailun lomassa kahvitellessa kaivaa eväsrasia esiin ja alkaa lusikoimaan rahkaa kumppanin vedellessä haamumunkkia vieressä. Noh, elämä on valintoja. Ja sitäpaitsi mun rahka-raejuusto-vadelma-lesitiini-setti on oikeasti hyvää, eikä se haamumunkki kuulemma ollut edes kovin herkullinen! (Tai ainakin mulle uskoteltiin niin).

Shoppailun lisäksi viikonlopun selvä teema oli urheilu. Otin itsestäni kaiken irti, kun vihdoin sairastelun jälkeen pääsi treenaamaan. Starttasin liikuntaputken torstaina bootilicious-tunnilla, jatkoin perjantaina cardio stepin parissa, lauantai pyhitin porrastreeneille Malminkartanon Jättärillä ja sunnuntaina oli taas vuorossa cardio steppiä. Ehkä niillä sai vähän anteeksi alkuviikon liikkumattomuutta.

Maanantaina kävin sitten liikkumassa vähän rauhallisemmin, sillä käytin lounastaukoni kävelemiseen Lauttasaaren rannassa, mistä tuli otettua pari räpsyäkin. Oli taas maisemat ihan kohdallaan! Vaikka aurinko paistoi kirkkaasti, oli talvitakki vielä silti ihan paikallaan. Työkaverin kanssa mietittiin, kun uutisoitiin, että lämpöputki voi jatkua jopa Vapun yli, että mikä ihmeen lämpöputki?! +4 astetta, right? Ei kyllä lämmitä mun varpaita.  Lisäksi joinain vuosina tähän aikaan on saatu jo ihan shortsikelit, että niitä odotellessa!




2 kommenttia :

  1. Oi vitsi miten ihanannäkösiä maisemakuvia! Houkuttais olla tuolla just nyt 8) Ps. kiva kuulla tuotteiden testailukokemuksia

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, kiva kuulla! :) Oli kauniit maisemat tosiaan. Onneksi tuo Larun ranta on tässä lähellä, niin pääsee jatkossakin sinne tallustelemaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis ♥