perjantai 1. huhtikuuta 2016

Juhlalook

Pääsiäisenä juhlittiin äitini 50v. syntymäpäiviä, joten perinteinen pääsiäisohjelma jäi välistä tänä vuonna. Olenkin kertonut olevani sen sortin näpertäjä, että kaikki pyhät pitää käyttää hyväkseen askartelemalla, kokkaamalla ja/tai tekemällä jotain muuta teemaan sopivaa. Nämä juhlat tosin tarjosivat näperrettävää enemmän kuin tarpeeksi! Kun bussin keula pitkänäperjantaina saavutti Mikkelin pitäjän jouduttiin J:n kanssa suoraan työleirille! Meillä oli salaatti- ja kakkutehdas, jossa syntyi herkullista jälkeä tarjottavaksi seuraavana päivänä saapuville vieraille. Oli mukavaa puuhastella yhdessä porukassa koko perheen voimin. Juhlatkin olivat oikein onnistuneet ja mukavan rennot!

Juhla-asu sen sijaan tarjosi vähän stressiä, noin niin kuin ennakkoon. Kaapistani ei nimittäin löytynyt yhtään juhlavaa tällä hetkellä mahtuvaa mekkoa, minkä tajusin sitten liian myöhään. Kolusin monta ostoskeskusta läpi ja missään ei ollut kriteereihin sopivaa mekkoa, kun eihän kevään mekkomallistot olleet vielä saapuneet liikkeisiin. Hätäpäissäni lainasin jo ystävältäni yhtä mekkoa, mutta sitten ihan sattumalta päivä ennen lähtöä saapui postista paketti, jonka sisältönä uuden laukun (josta tuli heti luottolaukku #1) lisäksi oli tämä varuilta tilattu tummansininen sifonkinen mekko, jonka helma on epäsymmetrisesti leikattu. Pelastus! Ja mielestäni tosi nätti pelastus!



| Mekko Vero Moda | Kengät H&M | Laukku Michael Kors Wristlet | Käsikoru Nelly |

Kuvaajalta (mies) ei ilmeisesti kameran käytön lisäksi luonnistu kuvauskohteen tarkastus.. Toi tukka nimittäin hapsottaa kivasti, mutta eipä anneta sen haitata! Meikki lookissa on aika simppeli, luomissa ainoastaan vähän varjostusta perusmeikkirutiinia enemmän. Huulissa on viimeisimmäksi hehkuttamaani Rimmelin Kate Mossin suunnittelemaan punaa ja kynsissä myöskin Rimmelin ihana nudesävy. Kuvausmiljööstä sen verran, että äitini asuu rintamamiestalossa, mutta pihalla tönöttää idyllisen suloinen maalaisromantiikkaa henkivä sauna-aitta, joka kuvissa siis taustalla. Asu sen sijaan on kaukana maalaisromantiikasta, mutta ei anneta senkään haitata!


Juhlissa oli tarjolla kaksi eri kattausta: toinen päivään kahvien kera ja toinen ruokaisampi iltaan. Kuvassa 1. kattauksen tarjottavat menutaulussa, jonka väsäsin juhliin. Suosikkini oli ehdottomasti, mikäs muukaan, kuin syntisen hyvä marenkisuklaakakku! Se oli viettelevän makunsa lisäksi supersöpö vaaleanpunaisine marenkeineen. Kuvia kakuista voi muuten käydä vilkaisemassa Instagramista, josta löydyn nimellä lifealasara!


Juhlien jälkeen sunnuntaiaamu valkeni kauniin aurinkoisena ja käytiin J:n kanssa muutaman koiran kera käppäilemässä lenkki maalaismaisemissa. Kuvassa oleva vanharouva Sessan, joka on muuten koirani Tildan äiti, sen sijaan jäi nauttimaan auringosta ja keväisistä tunnelmista kuistille. Itsekin olisin voinut nauttia noista ilmoista pitempäänkin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥