tiistai 26. huhtikuuta 2016

One Day of Life

Tervetuloa seuraamaan elämäni yhtä päivää! Sisältörikkaimmat päivät sijoittuvat ehdottomasti viikonloppuihin ja tässä onkin kuvamuotoinen selostus viime lauantain kulusta. Koska tässä ollaan dietillä, joka vähän rajoittaa elämää, ei luvassa ole brunsseilua, pippalointia tai muutakaan ihmeempään. Ihan normipäivä siis!




Aamu alkoi mukavasti, sillä sain nukkua pitkään. Kun päätin nousta noin yhdenksän aikaan joka-aamuiselle vakioaamupalalle, jouduin pettymään pahasti: raejuustopurkissa näkyi pohja! Jouduin siis vähän soveltamaan aamupalan kanssa ja paistoin pari valkuaista puuron kaveriksi. Tämä katastrofin mittasuhteisiin äitynyt tapahtuma ei saa toistua, joten tein merkinnän ostoslistaan sen takaamiseksi. Hyvä aamupala on mulle tosi tärkeä juttu ja ilman raejuustoa se ei voi olla hyvä. Olisin varmasti marssinut Alepaan hakemaan purkin Kesoa, jollen olisi jo kerennyt keittää puuroa valmiiksi.


Aamupalan jälkeen aloitin blogiprojektin: makuuhuoneen kuvaamisen. Yllä pieni maistiainen tulevasta - kuva uusista makuuhuoneen koristetyynyistä.


Kun kuvaukset oli saatu purkkiin, oli treenien aika. Nopeasti nappasin vielä kuvat treeniasusta ennen bussille kipitystä. Menin poikkeuksellisesti Afho -tanssitunnille Länsiväylän Elixiaan, sillä viikkoon oli mahtunut jo ihan tarpeeksi monet lihaskuntotreenit. En koe olevani parhaimmillani tanssin saralla, mutta pysyin ihan hyvin perässä afro ja house dancea sisältävällä tunnilla. Parasta oli kuitenkin, että hiki virtasi.


Treenien jälkeen mentiin J:n kanssa infrapunasaunaan palautumaan. Siellä oli ihanan lämmintä ja pystyi kyllä hyvin rentoutumaan. Freessauksen jälkeen lähdettiin sitten mahat kurnien Iso Omenan Prisman Deliin syömään salaatit noutopöydästä. Siitä onkin tullut jo ihan perinne. Yleensä ravintoloissa tai kahviloissa, kun valitsee listalta tai vitriinistä salaatin, ei juurikaan pysty vaikuttamaan sen sisältöön, niin on parhautta, kun delipöydästä täytteitä valkatessa voi käydä välissä punnitsemassa, niin pysyy kärryillä paljon mitäkin tulee syötyä. Ompa ainakin yksi paikka, missä voi syödä "ulkona", vaikka onkin dietillä, wuhuu! Kaiken lisäksi siellä on ihan loistava valikoima! Voisin elää noilla ravuilla, rapealla parsakaalilla, tonnikalarahkatahnalla, vinegrettepunajuurilla ja lämminsavulohella.


Samalla reissulla täydennettiin kodin ruokavarantoja. Tuoreet mansikat tuo kivaa vaihtelua rahkan ja puuron kanssa syömilleni vadelmille. Ei ne tosin ole yhtä makeita, kun suomalaiset mansikat, mutta menevät kotimaisia odotellessa! Kuten aikaisemmasta postauksesta suosikkidiettiresepteistäni käy ilmi, olen hurahtanut kesäkurpitsacarbonaraan ja suklaavadelmarahkaan, minkä aineksia löytyy reilusti näistäkin ostoksista. Ps. Nyt on Kesoa vähäksi aikaa


Vielä ei kuitenkaan ollut nälkä, vaan täydellinen aika iltapäiväkahveille! Ne saatiinkin nauttia ihanassa auringonpaisteessa, vaikka aikaisemmin sää piti sisällään lähinnä räntää, rakeita ja tuulta vähintään 30 m/s. Siltä ainakin tuntui!


Olin suunnitellut päiväksi vähän enemmänkin kuvailuja blogia varten ja niitä oli todistamassa tämä isokorvainen peittosankari, jota Tilustiseksikin kutsutaan. Kuvailin viimeaikaisia ostoksia ja niistä onkin tulossa oma postauksensa.



Koska sää salli, päätettiin lähteä Espoon Keskuspuistoon luontopoluille kävelemään. Siellä hurahtikin reilu tunti kauniissa maisemissa.


Ja sitten taas ruoka maistui. Lautaselle päätyi perinteistä tonnikalamössöä ja Hot Bangkok wokkivihanneksia. Makunystyrät ei ihan hoilanneet hoosiannaa, mutta maistui noin kevyeksi ruokalajiksi!

Illaksi kerettiin vielä leffaan. Päätettiin mennä katsomaan Viidakkokirja ja se olikin ihan mukiinmenevä elokuva. Visuaalisesti tosi näyttävä ja hyvin tehty. Mowglia näytellyt Neel Sethi oli tosi valloittava ja symppis roolissaan. Noin yksinkertainen ja vanha taru tosin vetoaa varmasti paremmin lapsiin, joille elokuva on tarkoitettukin. Elokuvassa oli tosin syvempiäkin merkityksiä, joiden sanoma sopi ihan aikuisillekin!

Sellainen oli se lauantaipäivä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis ♥